fbpx

Szerzői jogok

A weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A jogtulajdonos: Nature Mirror Kft.

A weboldalról engedély nélkül, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban felhasznált grafikai elemek illetve szövegek után használati díj fizetendő.

A felhasználás díja 5000 Ft + ÁFA grafikai elemenként naponta, illetve 3000 Ft + ÁFA mondatonként naponta.

A jogvédett tartalmaink illegális felhasználói részére a jogsértés abbahagyására felszólító, ügyvédünk által ellenjegyzett levelet és a fenti díjszabással kalkulált számlát küldünk.

Ha szeretnéd megjelentetni valamelyik cikkünket a saját weboldaladon, küldj előtte egy e-mail-t a következő e-mail címre: info.naturemirror@gmail.com

 

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Te döntöd el, hogy melyik tanácsot és tippet próbálod ki a honlapon a saját felelősségedre. A tanácsok és javaslatok nem helyettesítik az orvosi kezelést. Mielőtt bármit is csinálnál, kérd ki orvosod véleményét! Az itt közölt cikkeket bár gondos kutatómunka előzte meg, a szerzők fenntartják a jogot, hogy lehetnek tárgyi tévedések a cikkekben, a leírtak nem abszolút érvényűek és az olvasó minden esetben támaszkodjon az ő saját szubjektív megítélésére.

Az olvasónak tisztában kell lennie azzal, hogy ezek a cikkek véleményeket és nézőpontokat tartalmaznak, amelyek némely esetben ellentmondásban vannak a mai, széles körben elfogadott tudományos álláspontokkal. A szólásszabadság jogán élve az egészséggel kapcsolatos témákat néha más megvilágításban is boncolgatjuk. Hiszünk benne, hogy sok bajra, betegségre vagy tünetre van természetes megoldás és mi ezekkel szeretnénk megismertetni olvasóinkat.

Az Eladó nem tartozik felelősséggel továbbá azokért a károkért sem, melyeket a krém okozott a Vevőnél esetlegesen fellépő allergia következtében. A termék használata előtt Vevőnek kötelessége allergia tesztet végeznie, így elkerülhető az allergiás reakciók kialakulása.

Scroll to top