fbpx

Rólunk

nature-mirror-bemutatkozo

Ha belegondolunk legtöbben úgy nőttünk fel, hogy nem tanítottak meg minket az egészséges életmód alapjaira, nem tanultunk gyógynövényekről, gyógyító technikákról, alternatív megoldásokról. De ahogy felnőttem egyre jobban foglalkoztatott a téma, elkezdtem utána járni, tanulni róla, beiratkoztam aromaterapeuta, fitoterapeuta és természetgyógyász képzésre, hogy elsajátítsam ennek a fantasztikus természetes, gyógyító világnak az alapjait, mert nem voltam hajlandó elfogadni, hogy csak a mesterséges szerek nyújthatnak segítséget.

Mindemellett sportos életmódomnak köszönhetően rengeteg sérüléssel küzdök már kislány korom óta. Ez ilyen családi vonás nálunk. Már hogy a sportos életmód a családi vonás, de ha őszinte akarok lenni, akkor a sérülések is. 🙂

Rengeteg nyugtató, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő krémet kipróbáltam, de mindegyikkel volt egy bajom. Egyik sem volt az a prémium minőség, amit vártam volna. Vagy büdösek voltak, vagy nyálkásak, némelyik összefogta a fehér ruhámat, volt olyan, amelyiknek még csak nem is éreztem, hogy bármi haszna lenne, de ami a legjobban idegesített némelyiknél, hogy 20 percig csak dörzsöltem, hogy végre beszívódjon.

3 évvel ezelőtt úgy döntöttem, nem bénázok tovább, kifogytam a kipróbálható termékekből. Felkerestem egy profi vegyészmérnök csapatot, és több mint 2 év alatt kifejlesztettünk egy olyan gyógynövényes formulát, amibe már nem tudok belekötni. Tökéletes lett, imádom!

Rengeteg megoldandó probléma merült fel útközben. Kezdve a csomagolással, hiszen nem szerettem volna műanyag tégelybe tenni a krémet. Tisztán láttam magam előtt a fehér alumínium tubust, láttam, hogy milyen könnyű használni, láttam, hogy mennyire feldobja a designt, hogy mennyivel tartósabb lesz tőle a krém.

Aztán ott voltak az összetevők. Csakis prémium minőséggel szerettem volna dolgozni. Kikötöttem, hogy minden segédanyag, ami a tartósságért, az állagért és egyéb dolgokért felel, Ecocert minősítésű legyen. Ez az egyik legjobb minősítés a szememben, viszont ezzel a döntéssel lekorlátoztunk a helyeket, ahonnan beszerezhetőek ezek az anyagok.

Aztán ott volt a hatalmas mennyiségű gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású illóolaj és hatóanyag, amit a gyártó alig tudott összedolgozni. Emlékszem azt mondták, hogy lehetetlen ekkora mennyiségű hatóanyagot kikeverni, folyni fog a krém, de csak sikerült nekik. Kellemes, krémes állaga lett.

Rengeteget dolgoztunk, rengeteget teszteltünk, és amellett, hogy most már mi is élvezhetjük a krémet és a hatását, hihetetlenül büszke vagyok, hogy van egy olyan krém a piacon, ami prémium, mindemellett megfizethető, és hiszem, hogy a Nature Mirror gyógynövényes krém rengeteg ember mindennapjait fogja megkönnyíteni. 

Tudom, hogy nem csodaszer, és ezt neked is tudnod kell! Nem fogja összeforrasztani a csontodat, nem fogja helyettesíteni a műtétet, nem fogja helyettesíteni az orvosi vizsgálatot, az egészséges életmódot és nem gyógyítja meg a krónikus betegségeket. Tudom, hogy nem lesz jó mindenkinek, és azt is tudom, hogy nem fogja mindenki szeretni.

DE ha Te úgy kelsz ki reggel az ágyból, hogy egy picit is enyhített a gondjaidon, hogy könnyebben tudsz mozogni, hogy emiatt jobb napod lehet, már megérte a 3 évnyi kemény munkát beletennünk a krémbe! Köszönöm, hogy itt vagy velünk! Köszönöm, ha bizalmat szavazol a krémnek, és őszintén remélem, hogy hasznodra lesz a mindennapokban! 🙏 

Scroll to top